Faktory ovplyvňujúce cenu geotextílie

Aké sú faktory ovplyvňujúce cenu vodotesnostigeotextílie?

Pre užívateľov geotextílie je najdôležitejšia cenová hladina geotextílie.V procese nákupu zistíme, že existujú tri hlavné aspekty, ktoré ovplyvňujú cenugeotextílieokrem trhových faktorov.

Prvým z nich sú náklady na suroviny: polyesterový čip, ako všetci vieme, surovina na výrobu filamentovej geotextílie sa získava z ropy.Okrem vplyvu medzinárodnej situácie riadia cenu ropy aj PetroChina a Sinopec.Je to najdôležitejší ovplyvňujúci aspekt.

Druhým sú náklady na výrobu a spracovanie: V procese výroby filamentovej geotextílie by sa mali zahrnúť náklady na prácu, vodu a elektrinu, bežné straty produktov a daň, čo prakticky ovplyvní cenu hotovej geotextílie.

Tretím sú náklady na prepravu: Pri preprave geotextílie sú potrebné vozidlá a pracovná sila, čo je tiež dôležitý faktor ovplyvňujúci cenugeotextílie.

Teraz sa sústreďujeme na výrobu vodotesnej geotextílie, mechanická pevnosť vodotesnej geotextílie, ako je roztrhnutie, prasknutie a prepichnutie, je veľmi vysoká.V mnohých extrémnych prostrediach môže vodotesná geotextília nahradiť tradičnú jednoduchú geotextíliu alebo geomembránu, aby sa dosiahol efekt jednokrokovej konštrukcie.Vykonať dve práce stojí jeden cent.Nie všetky druhy geotextílií to dokážu.

Vodotesná geotextília je vhodná na stavbu, preto je široko používaná v stavebnej oblasti a veľmi populárna na domácom a zámorskom trhu.

Šírka vodotesnej geotextílie vyrábanej spoločnosťou môže dosiahnuť sedem metrov.Táto široká vodotesná geotextília dokáže účinne redukovať škáry, znížiť pravdepodobnosť úniku spôsobeného stavbou, znížiť náročnosť výstavby, znížiť náklady na prácu, skrátiť dobu výstavby a uľahčiť celkový postup výstavby.


Čas uverejnenia: 4. novembra 2022